Miten opetan ja valmennan?

Lisää tietoa?


Kiinnostaako sinua tutustua jo etukäteen tuntien ulkopuolella tarkemmin opetustyyliini?
Saada lisää teoriatietoa siitä, miksi ja miten tekniikkani toimivat?

Sarja artikkeleita eri aiheista on kerätty omalle sivulleen!

Opetan ratsastajan tunnistamaan hevosen väärän ja oikean liikkumistavan, ja tarvittavat tekniikat sekä työkalut joilla päästä haluttuun lopputulokseen: Terveempi hevonen ja hevoseen oikein vaikuttava ratsastaja!

Suhtaudun hevosten kanssa olemiseen ja sen opettamiseen kokonaisvaltaisena kasvun mahdollisuutena. Jokainen osa-alue on tärkeä ja niitä voi ottaa haltuun omassa tahdissa.
Valmennuksessani pääpaino on oppimisessa ja taitojen opettelussa, ja hevosten kanssa liikuttaessa tärkeiksi osiksi nousevat istunta ja kehonhallinta sekä mielenhallinta ja keskittyminen.

Hevosten kanssa suuntaukseni on aina ollut nuorten hevosten koulutuksessa, sekä myös vanhempien ratsuhevosten uudelleenkoulutuksessa.
Usein ratsut omistajineen kaipaavat uudelleenkoulutusta, kun halutaan lisätä herkkyyttä ja parantaa yhteistyön laatua.
Joskus ratsukko on liikkunut tavalla, joka on johtanut oireiluun, joko aiheuttaen epämukavuutta tai jopa kipeytymistä.

Oireisiin voi lukeutua suoran ontumisen tai pukittamisen lisäksi pitkä lista helposti väärinkin tulkittuja oireita, kuten mm. epäsäännöllinen tahti, voiman puute, tasapaino-ongelmat esim. eteenratsastuksissa ja siirtymisissä (muodon epäsääänöllisyys, selän jännittyminen, tuntuman katoaminen tai kuolaimelle painaminen, vauhdin lisääntyminen, tunne siitä että ratsastaja pomppii saippuanpalalla sen sijaan että hevosen liike olisi pehmeän joustava jne.)
Kuulostaako tutulta?
Tekniikkani opettaa sinua, ja työskennellä hevosten kanssa on kokonaisvaltainen.

Hevosten jumppaaminen on tärkeää ja siksi työskentelen paljon maasta käsin niiden kanssa.
Maasta käsin työskentely voi olla antoisaa ja on paljon muutakin, kuin hevosen liikuttamista narun päässä.Jokainen ratsastaja tietää, että ratsastaminen ei ole vain hevosen selässä matkustamista, vaan vaativaa kehonhallintaa, ja mitä enemmän haluamme vaikuttaa hevoseen sen liikettä parantavasti, sitä tärkeämpää on oikeanlaisen istunnan harjoitteleminen.

Klikkaa ylläolevista linkeistä, mikäli haluat tietää lisää tekniikoista joita käytän sinua auttaessani!